Op 12 mei 2019 (moederdag) heeft Britt het leven geschonken aan 6 prachtige kittens, uit onderstaande combinatie.

Ruffles  Lady Arya, tricolor poesje

 

Lady Arya blijft in de cattery

 

Lady Arya is een heel lief poesje met een heel sterke wil. Ze heeft een paar hele leuke crème vlekjes. Een halve onderlip is blauw / crème en een pootje is ook half blauw / crème. En omdat zij een heel klein wit vlekje op haar borst heeft, is zij een tricolor.

Ruffles Lady Sansa; tricolor poesje

 

Lady Sansa blijft in onze cattery.

 

Lady Sansa is een lekker eigenwijs poesje. Haar kleuren waren onze droom! Toen zij dus geboren werd, was ik meteen razend enthousiast. Zij is ook de kleinste van het stel.

Ruffles Lord Bran; bi-color katertje

 

Lord Bran woont bij Wilma en heet Teddy.

 

Lord Bran is een heel lief aanhankelijk mannetje. Hij houd heel erg van een knuffel op zijn tijd, die hij dan ook gewoon komt halen op het moment dat ik de ren instap.

Ruffles Lady Brienne; Blue tortie poesje

 

Lady Brienne woont bij Petra en heet Coco

 

Lady Brienne is een heel lief, zacht, fluffy en aanhankelijk poesje. Ze ligt na de fles altijd heerlijk uit te buiken op mijn schoot en laat zich dan heerlijk kroelen.

Ruffles Lord Theon; bi-color katertje

 

Lord Theon woont bij Linda.

 

Lord Theon is de grootste van het stel en als enigste zuigt hij ook echt aan de fles. Het is een heel lief knuffelig katertje, die van een lekkere knuffelpartij niet bang is.

Ruffles Lord Jon; Blauw katertje

 

Lord Jon, woont bij Dennis.

 

Lord Jon is echt heeeel erg lief. Hij pakt mijn gezicht met zijn pootjes en geeft nu al de meest heerlijke kopjes. Hij is ook degene die altijd aan mijn voeten hangt zodra ik de ren instap.